parallax background


Samen komen we verder.

Wie we zijn


De persoon achter DesignMinds is Kris Brouwers: MA Interieur Architect, een aantal jaar ervaring bij architectenbureaus en sinds 2019 zelfstandig begonnen waarbij neuroarchitectuur centraal staat.

DesignMinds werkt per project met een speciaal samengesteld team van experts en streeft hiermee naar een perfect eindresultaat.

We doen zeer uiteenlopende projecten: van kleine particuliere renovaties tot grote inclusieve speeltuinen.

Onze passie


De rode draad tussen onze projecten is neuroarchitectuur. Door deze benaderingswijze zijn ontwerpen onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek. Onze ambitie is om ruimtelijke ontwerpen te maken die de gebruikerswaarde optimaliseert.

Hierdoor krijgen we veelal opdrachten met een interessante doelgroep die nét wat meer aandacht en kennis vraagt. Denk aan kinderen met een fysieke en/of verstandelijke beperking of (dementerende) ouderen.

Omdat deze opdrachten erg uiteenlopen (van landschapsarchitectuur tot architectuur en soms zelfs tot het niveau van styling) zorgen we bij alle projecten voor een goede basis aan kennis.

We betrekken hiervoor desbetreffende experts bij projecten om een optimaal eindresultaat te behalen.

Wat we doen

Neuro
architectuur

DesignMinds richt zich op architectuur waarbij neuroarchitectuur één van de belangrijkste kernwaarden is.
Dit vertaalt zich naar ruimtelijke ontwerpen die zijn onderbouwd met wetenschappelijk onderzoek om de gebruikswaarde te optimaliseren.

Inclusieve speeltuinen

Naast architectuur richt DesignMinds zich tevens op inclusieve speeltuinen. Ook hier wordt neuroarchitectuur toegepast.
De ontwerpen zijn gebaseerd op jarenlange kennis over de spelontwikkeling van kinderen met en zonder beperking.